Nyitólap / Receptkönyvek
Magyar ízek könyve

Marhahúsleves: A Magyar konyha Melegítő Ölelése

Leírás: A marhahúsleves a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele. Marhahúsból, zöldségekből és…

Magyar ízek könyve

Paprikás Csirke: A Magyar Ízek Klasszikusa

Leírás: A paprikás csirke a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele. Csirkehúsból, tejfölből, hagymából…

Magyar ízek könyve

Bográcsgulyás: A Magyar Hagyományok Íze

Leírás: A bográcsgulyás a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele, melyet bográcsban, szabad tűzön…

Magyar ízek könyve

Tokány: A Magyar Ízek Harmonikus Összefonódása

Leírás:  A tokány egy ízletes és laktató magyar étel, melyet marhahúsból, burgonyából, hagymából és fűszerekből…

Magyar ízek könyve

Gulyásleves: A Magyar Nemzeti Étel

Leírás: A gulyásleves a magyar konyha legismertebb és legkedveltebb étele, melyet marhahúsból, burgonyából, zöldségekből…

Magyar ízek könyve

Töltött Paprika: A Magyar Ízek Kincse

Leírás: A töltött paprika a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele. Paprikából, darált húsból,…

Magyar ízek könyve

Fasírt: A Magyar Ízek Otthoni Kedvence

Leírás: A fasírt a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele. Darált húsból, tojásból, zsemléből…

Magyar ízek könyve

Füstölt csülök: Magyar Ízek Paradicsoma

Leírás: A füstölt csülök igazi magyar klasszikus, melyet füstölt sertéscombból készítenek. A csülök ízletes…

Magyar ízek könyve

Cigánypecsenye: Pikáns Magyar Ínyencség

Leírás: A cigánypecsenye egy ízletes és pikáns magyar étel, mely sertéshúsból, kolbászból, paprikából és…

Magyar ízek könyve

Rántott hús: A Magyar Klasszikus

Leírás: A rántott hús a magyar konyha egyik legkedveltebb étele. Borda nélküli sertésszeletből készül, melyet…

Magyar ízek könyve

Hortobágyi Palacsinta: Ínycsiklandó Magyar Klasszikus

Leírás: A Hortobágyi palacsinta a magyar konyha egyik legfinomabb étele. Hússal töltött palacsintákból készül,…

Magyar ízek könyve

Lecsó: A Magyar Napfény Íze

Leírás: A lecsó a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele. Paprikából, paradicsomból, hagymából…

Magyar ízek könyve

Székelykáposzta: Erdélyi Ízvilág

Leírás: A székelykáposzta egy ízletes és laktató erdélyi étel, mely savanyú káposztából, füstölt húsokból,…

Malacok a világ körül

Pápua Új-Guinea: Muumuu (Földalatti Sütőben Sült Sertéshús)

Leírás: A Muumuu Pápua Új-Guinea egyik leghíresebb étele, amelyet hagyományosan földalatti sütőben sült sertéshúsból…

Malacok a világ körül

Ausztrália: Roast Pork (Sült Sertéshús)

Leírás: A Roast Pork (sült sertéshús) Ausztrália egyik legnépszerűbb vasárnapi ebédje, amelyet általában ropogós…

Malacok a világ körül

Chile: Curanto (Grillezett Tenger Gyümölcsei és Sertéshús)

Leírás: A Curanto Chile egyik leghíresebb étele, amelyet hagyományosan egy gödörben grillezett tenger gyümölcseiből…

Malacok a világ körül

Peru: Chicharrón (Sült Sertésbőr)

Leírás: A Chicharrón Peru egyik legnépszerűbb utcai étele, amely ropogósra sült sertésbőrből készül. A Chicharrón-t…

Malacok a világ körül

Argentína: Asado (Grillezett hús)

Leírás: Az Asado Argentína nemzeti étele, és egy igazi társasági esemény, ahol a család és a barátok összegyűlnek,…

Malacok a világ körül

Dominikai Köztársaság: La Bandera (zászló)

Leírás: A La Bandera (zászló) a Dominikai Köztársaság nemzeti étele, amely három fő részből áll:      …

Malacok a világ körül

Kuba: Ropa vieja (Tépített sertéshús)

Leírás: A Ropa vieja egy hagyományos kubai étel, amely lassan főzött, majd szálakra tépett sertéshúsból készül.…

Malacok a világ körül

Mexikó: Carnitas (sült sertéshús)

Leírás: A carnitas egy lassan sült, majd szálakra tépett sertéshúsból készült étel, amely Mexikóban népszerű.…

Malacok a világ körül

Egyesült Államok: Pulled pork (füstölt sertéshús)

Leírás: A pulled pork egy lassan füstölt, majd szálakra tépett sertéshúsból készült étel, amely az Egyesült…

Malacok a világ körül

Szenegál: Yassa (sertéshúsból)

Leírás: A Yassa egy hagyományos szenegáli étel, amelyet általában csirkéből készítenek, de sertéshúsból is…

Malacok a világ körül

Nigéria: Suya

Leírás: A Suya egy fűszeres, grillezett hússzelet, amelyet Nyugat-Afrikában, leginkább Nigériában fogyasztanak.…

Malacok a világ körül

Etiópia: Siga Tibs

Leírás: A Siga Tibs egy hagyományos etióp sertéssült recept, amelyet fűszerekkel és hagymával pácolnak, majd vajban…

Malacok a világ körül

Marokkó: Djej Mchermel

Leírás: A Djej Mchermel egy édes-sós marokkói sertéscombfilé recept, narancslével, mézzel és fűszerekkel. A hús…

Malacok a világ körül

Dél-Korea: Jeyuk Bokkeum (돼지고기볶음) Elkészítése

Hozzávalók:     500 g sertéscombfilé     1 evőkanál olívaolaj     1/2 teáskanál őrölt gyömbér    …

Malacok a világ körül

Vietnám: Thit Nuong Elkészítése

Hozzávalók:     500 g sertéscombfilé     2 evőkanál halszósz     2 evőkanál rizsecet     1 evőkanál…

Malacok a világ körül

Thaiföld: Khao Moo Daeng Elkészítése

Hozzávalók:     1 kg sertéskaraj     2 evőkanál olívaolaj     1 evőkanál szójaszósz     1 evőkanál…

Malacok a világ körül

Japán Tonkatsu

Hozzávalók:     2 sertésszűz szelet (kb. 150 g/szelet)     Só és bors     Liszt     2 tojás, felverve…