Az Ön kosara üres.
Leírás: A marhahúsleves a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele. Marhahúsból, zöldségekből és…
Leírás: A paprikás csirke a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele. Csirkehúsból, tejfölből, hagymából…
Leírás: A bográcsgulyás a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele, melyet bográcsban, szabad tűzön…
Leírás: A tokány egy ízletes és laktató magyar étel, melyet marhahúsból, burgonyából, hagymából és fűszerekből…
Leírás: A gulyásleves a magyar konyha legismertebb és legkedveltebb étele, melyet marhahúsból, burgonyából, zöldségekből…
Leírás: A töltött paprika a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele. Paprikából, darált húsból,…
Leírás: A fasírt a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele. Darált húsból, tojásból, zsemléből…
Leírás: A füstölt csülök igazi magyar klasszikus, melyet füstölt sertéscombból készítenek. A csülök ízletes…
Leírás: A cigánypecsenye egy ízletes és pikáns magyar étel, mely sertéshúsból, kolbászból, paprikából és…
Leírás: A rántott hús a magyar konyha egyik legkedveltebb étele. Borda nélküli sertésszeletből készül, melyet…
Leírás: A Hortobágyi palacsinta a magyar konyha egyik legfinomabb étele. Hússal töltött palacsintákból készül,…
Leírás: A lecsó a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb étele. Paprikából, paradicsomból, hagymából…
Leírás: A székelykáposzta egy ízletes és laktató erdélyi étel, mely savanyú káposztából, füstölt húsokból,…
Leírás: A Muumuu Pápua Új-Guinea egyik leghíresebb étele, amelyet hagyományosan földalatti sütőben sült sertéshúsból…
Leírás: A Roast Pork (sült sertéshús) Ausztrália egyik legnépszerűbb vasárnapi ebédje, amelyet általában ropogós…
Leírás: A Curanto Chile egyik leghíresebb étele, amelyet hagyományosan egy gödörben grillezett tenger gyümölcseiből…
Leírás: A Chicharrón Peru egyik legnépszerűbb utcai étele, amely ropogósra sült sertésbőrből készül. A Chicharrón-t…
Leírás: Az Asado Argentína nemzeti étele, és egy igazi társasági esemény, ahol a család és a barátok összegyűlnek,…
Leírás: A La Bandera (zászló) a Dominikai Köztársaság nemzeti étele, amely három fő részből áll: …
Leírás: A Ropa vieja egy hagyományos kubai étel, amely lassan főzött, majd szálakra tépett sertéshúsból készül.…
Leírás: A carnitas egy lassan sült, majd szálakra tépett sertéshúsból készült étel, amely Mexikóban népszerű.…
Leírás: A pulled pork egy lassan füstölt, majd szálakra tépett sertéshúsból készült étel, amely az Egyesült…
Leírás: A Yassa egy hagyományos szenegáli étel, amelyet általában csirkéből készítenek, de sertéshúsból is…
Leírás: A Suya egy fűszeres, grillezett hússzelet, amelyet Nyugat-Afrikában, leginkább Nigériában fogyasztanak.…
Leírás: A Siga Tibs egy hagyományos etióp sertéssült recept, amelyet fűszerekkel és hagymával pácolnak, majd vajban…
Leírás: A Djej Mchermel egy édes-sós marokkói sertéscombfilé recept, narancslével, mézzel és fűszerekkel. A hús…
Hozzávalók: 500 g sertéscombfilé 1 evőkanál olívaolaj 1/2 teáskanál őrölt gyömbér …
Hozzávalók: 500 g sertéscombfilé 2 evőkanál halszósz 2 evőkanál rizsecet 1 evőkanál…
Hozzávalók: 1 kg sertéskaraj 2 evőkanál olívaolaj 1 evőkanál szójaszósz 1 evőkanál…
Hozzávalók: 2 sertésszűz szelet (kb. 150 g/szelet) Só és bors Liszt 2 tojás, felverve…
or